Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to the home of Viral's Modifications. We hope you enjoy your visit.

This forum is used for support and feedback purposes only. All modifications can also be found on the official site.

Username:   Password:
mQuote [-] mQuote [+]
Add Reply
ronaldo tröja ovärderliga marknaden
Topic Started: Jan 12 2018, 12:53 PM (26 Views)
discountjersey
No Avatar

Pogba och Stone valuta för pengarna? Priset bakom ett annat mysterium
Under hela sommaren folk pratar om Manchester United och Manchester City (data) är på rekord angivna priset Rubogeba Stones och visdom många människor mot Manchester United spenderade 83 miljoner pounds pris underteckna 23-åriga franska mittfältaren håna Det är allmänt trodde att endast Messi och Ronaldo sådana spelare kan förtjäna så högt värde. Men faktum är sant? Sten och Pogba valuta för pengarna varför Pogba högre än någon annan spelare värt det? I enkla termer ingår huvudsakligen följande skäl. Den första är hans talang, som också är välkänd. Även om billiga fotbollströjor det finns många av hans kritiker, men det är obestridligt, är Boge Ba ett av världens bästa mittfältare. Han har en unik teknisk förmåga och överlägsen fysisk kondition. Dessa villkor gör honom till en standard modern B2B-spelare. För det andra finns det inget annat val.


Detta är inte att säga att ingen annan Manchester United mittfältaren kan köpa, men Mourinho vill Manchester United och letar efter en B2B-spelare, en ren mittfält, men Bo Geba i detta avseende kan nå den nivå som är mycket få. Vidal, Matuyidi övertygad om att den brittiska och Golan är en av de få val, men de har Bibogeba senior ålder fem. Och Bayern kommer inte sälja Bidar för mindre än £ 70m, eftersom han också är en av de bästa spelarna på fältet. Manchester United är faktiskt möjligt att vinna Matuyidi med 30 miljoner pounds, men han är långt mindre Boge Ba enastående teknik, men också äldre fem års ålder. Nainggolan 4 år äldre än Pugba, och uppfyllde inte nivån på Pogba. För det tredje, som just nämnts: Pogbas ålder. Han är bara 23 och hans yrkeskarriär på minst 10 år. Om han kan stanna hos Manchester United kommer den årliga överföringsavgiften endast att kosta 8,9 miljoner pund. Jämfört med 28-åriga brittiska övertygad om att Golan, från 33 år och fem år, mot Manchester United i Rom begärt pris uppskattas till cirka 40 miljoner pounds. Det innebär att den genomsnittliga årliga kostnaden på cirka 8 miljoner, för Manchester United, det här är inte värt pengarna. För det fjärde den grundläggande anledningen till Boge Ba värd en så hög - köpa hans klubb Manchester United. Manchester United där Premiership har blomstrat de senaste åren, den årliga avkastningen ökar. Följaktligen ökar också klubbens överföringsutgifter i ligan med 30% årligen. Samtidigt nådde Manchester United intäkter 2015 519 miljoner euro, andra bara för att Barcelona och Real Madrid (data), och kan också öka efter 2016/17 säsongen, en ny sändning kontrakt för att träda i kraft. För alla klubbar, så länge som Premiership klubbarna för att köpa lagspelarna, måste vi höja priset. Alla dessa faktorer kan användas för att förklara Stones rörelse. Guardiola vill köpa en centerback som kan ta bollen, ett annat alternativ är Bonucci. Stones övergångssumman är £ 47.500.000, real madrid tröja men Juventus (officiella hemsida data) om de säljs Bonucci Tucci, kommer utgångspriset inte vara mindre än 60 miljoner pounds. Och Bonucci är 29 år och Stone är bara 22 år gammal.


Om de två spelare kommer att kunna upprätthålla den höga nivån på statliga 33 år, sedan för Stones, 11-åriga karriär med värdet på 47,5 miljoner, i genomsnitt 4,32 miljoner pounds per år, medan Bonucci kommer att behöva 12 miljoner pounds per år . Det visar att vi skrattar en spelare innan astronomiska övergångssumman innehåller bör först ingående titt på detaljerna i transaktionen. Pogba värt ett så högt pris, vi kan också överföra dessa överföringar och den föregående posten över överföringen jämfördes. Zinedine Zidane från Juventus gick med Bernabeu överföringsavgift på 46 miljoner pund. Om man tar hänsyn till sedan 2001, är cirka 51,99 procent av inflation Boge Ba s övergångssumman i år motsvarar 59 miljoner pounds. Är det inte värt Pogba dyrare än 10 miljoner Zidane? Naturligtvis inte värt, men om du betraktar inflationen inom fotbollsverdenen är priset mer rimligt. Real uppgick 2001 Posted Image till 138 miljoner euro. År 2015 uppgick deras intäkter till 577 miljoner. Detta visar att fotbollsklubben har ökat avsevärt under den senaste perioden.


Boge Ba 103 miljoner euro övergångssumman med Manchester United för 519 miljoner euro i intäkter, står för endast ca 19,85%. Zidane 53 miljoner euro övergångssumma Real Madrid stod för 38,4% av de årliga intäkter 138 miljoner euro, som Bibogeba fotbollströjor barn högre än 18,55 procent. Spelarens värde betyder vanligtvis djupt. Ta Messi som ett exempel, du kan ofta höra Manchester United, Paris eller Manchester City vill köpa argentinska. Låt oss inte att äktheten av rykten om Messi verkligen flytta, då hans övergångssumman i ca 2 till 250 miljoner pounds. Denna siffra är ännu dyrare än dagens dyraste överföringspris, har redan överskridit gränsen för överföringsmarknaden. Så varför tycker media att Messi är värt så högt? Eftersom de vet att detta pris är exakt, är det pris som Messi representerar ovärderligt.I den nuvarande miljön betalar inget lag en så hög överföringsavgift för en spelare. Messi talang och förmåga att låta honom på överföringsmarknaden ronaldo tröja ovärderliga marknaden. Och Barcelona är fast besluten att vara det bästa laget i världen, så de behöver de bästa spelarna i världen i sina led. Messi är kanske inte världens första någonsin, men säkert den bästa spelaren i världen idag. Barcelona är för närvarande omöjligt att hitta en bättre spelare, så de är inte intresserade av Macys pengar, investera bättre spelare. Så vad är slutsatsen vi fick? I ett nötskal är Boge Ba och stenar värda sitt eget värde, inte bara på grund av spelarens värde bestäms av hans förmåga att ögonblick, måste du ta hänsyn till hans ålder, potentiella alternativa alternativ på marknaden, vänd Bidrag redovisar andel av laginkomst och köpare och säljarens eget köp och försäljning av nödvändigheten.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Feedback & Suggestion · Next Topic »
Add Reply

Theme by Symbiote & Foxx of Outline